جمعه 24 مهر 1405 - Fri 16 Oct 2026
  • نوبت بندی ثبت نام افزایش اعتبار کالابرگ

  • از گم کردن مسیر عملیات تا شکار جنگنده بعثی

  • قیمت گوشت قرمز امروز چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • خیابان‌های استانبول رودخانه شد! / فیلم

  • شهادت افسانه عقیلا مهرستان در پی حمله تروریستی

  • سخنگوی سپاه: به سلاح‌های پیشرفته‌تر دست یافته‌ایم

  • طلسم عجیب ستاره سابق پرسپولیس بالاخره شکست

  • کشتی کانتینر بر متخلف با ۲۵۰۰ کانتینر در جنوب تنگه هرمز غرق شد

  • حمله موشکی و پهپادی ارتش یمن به آرامکو و فرودگاه ریاض

  • شهادت مامور پلیس مهرستان در حملۀ تروریست‌ های مسلح+ عکس

  • پایش متغیرها و الزامات ثبات پایدار ارز

  • مرزبندی با خشونت | عادی سازی ترور ممنوع+ عکس

  • تهدید ایران همچنان خاورمیانه را درگیر خود کرده است — راه شکستن این چرخه اینجاست

  • امارات و سودای تجزیه ایران

  • قیمت دلار امروز چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • حمله بی‌امان شاخ‌چنگی مادر به کفتار / فیلم

  • جزئیات دیدار فرمانده کل سپاه و وزیر پیشنهادی دفاع

  • حمله به لنج صیادی در آب‌های سیریک + فیلم

  • سفر کوتاه کربلا به برنامه آخر هفته اضافه شد

  • شایعه اجرای شلاق کارکنان پتروپارس در هویزه کذب است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 33916
    تاریخ انتشار: 07/مرداد/1395 - 12:42
    پایگاه خبری حامیان ولایت/ویژه

    روایت سردار باقرزاده از کشف بقایای مقر منافقین در زبیدات/ تصاویر

    فرمانده کمیته جستجوی مفقودین ستادکل نیروهای مسلح گفت: بچه‌های تفحص در جریان کاوش پیکر مطهر شهداء در منطقه زبیدات با سنگرها و مقر منافقین مواجه شدند که این روزها سالگرد شکست سنگین آنها را در جریان عملیات مرصاد یادآور بودیم.

    روایت سردار باقرزاده از کشف بقایای مقر منافقین در زبیدات/ تصاویر

    ، منافقین طی هشت سال جنگ تحمیلی ایران با رژیم بعث، مقرهای مختلفی در مرز ایران و عراق داشتند که مقر آنها در زبیدات یکی از این مقرها محسوب می‌شد. مقر منافقین در منطقه زبیدات نیز همچون برخی دیگر از مقرهای آنان بعد از مدتی تخلیه شده و بلااستفاده ماند و امروز مخروبه‌ای بیشتر از آن باقی نمانده است. بعد از عملیات تفحص گروه جستجوی مفقودین در منطقه عملیاتی زبیدات، سردار سید محمد باقرزاده، فرمانده کمیته جستجوی مفقودین ستادکل نیروهای مسلح با اشاره به ایام بزرگداشت عملیات مرصاد و همزمانی آن با عملیات کاوش در زبیدات به بیان مطالبی در مورد بقایای ساختمان منافقین در منطقه زبیدات پرداخت و گفت: «این الذین العمالقة و ابناءالعمالقة این الجبابرة و ابناء الجبابرة این اهل مدائن الرس الذین قتلوا النبیّین واطفء و نور المرسلین این الذین عسکر و العساکر و مدنوا المداین، این الذین قالوا من اشد منّا قوة واکثر جمعاً... .

    این‌ها فرازهایی است از کلمات نورانی امیرالمؤمنین امام المتقین علی‌بن ابی‌طالب علیه السلام که به‌طور استفهامی فرمودند تا همگان عبرت بگیرند و البته بچه‌های تفحص در جریان کاوش پیکرمطهر شهداء در منطقه زبیدات با سنگرها و مقر منافقین مواجه شدند، که این روزها سالگرد شکست سنگین آنها را در جریان عملیات مرصاد یادآور بودیم.

    اکنون از باب عبرت‌آموزی تصاویر مقر این تروریست‌های مفلوک و آواره و وطن‌فروش را می‌فرستم تا ترجمانی باشد بر کلام نورانی امام علیه السلام، به‌راستی منافقین کجا رفتند؟ جز به جهنم؟! منافقینی که امروز زندگی انگل‌وار خود را در دامان اربابان آمریکایی و اروپایی‌شان می‌گذرانند، به هوش باشند، در آینده‌ای نه‌چندان دور به‌حول و قوه الهی تصاویر مقرهای کنونی آنها نیز در اروپا و از جمله فرانسه توسط مردمان آزاده به نمایش گذاشته خواهد شد».

    تصاویر بقایای به‌جامانده از مقر منافقین در منطقه زبیدات در ادامه می‌آید:

     

     

     

     

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما